Image Alt

Start Hier

PROEFLES

NO SWEAT INTRO

Je kunt bij ons twee keuzes: direct beginnen met een proefles of eerst even kennis maken bij de no sweat intro.

Bij een proefles mag je na een korte kennismaking met de coach direct meedoen met de les. Zoals bij elke les passen we natuurlijk de les aan op jouw niveau. Je kunt kiezen voor een proefles CrossFit of Sweat Club. Gebruik de knop hieronder om jouw proefles te plannen!

Wil je liever eerst meer te weten komen over CrossFit en ons, dan kan dat onder het genot van een kop koffie of thee tijdens de No Sweat Intro. Je kunt zien hoe een CrossFit les in zijn werk gaat en ondertussen maken we kennis en vragen naar je doelen, sportgeschiedenis, blessures en nog veel meer om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Ook vertellen we je hoe we werken en wat je van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op via het contactformulier en we maken zo snel mogelijk een afspraak met je!

FUNDAMENTALS

Voor beginnende CrossFitters bieden we elke maand een Fundamental les aan. Tijdens deze les leer je op een rustig tempo de basisprincipes van CrossFit kennen en hoe je op een goede en veilige manier kunt bewegen.

LET’S GO!

Na je proefles kun je ervoor kiezen om te beginnen met een proefmaand. In deze maand kun je proberen hoe vaak per week je zou willen trainen en natuurlijk om te kijken of het echt bevalt. Na deze maand kun je kiezen voor een abonnement wat bij jou past. Al onze abonnementen zijn maandabonnementen, dus je kunt deze eenvoudig zelf aanpassen. Voor meer informatie en voorwaarden, kijk je bij tarieven.

De groepslessen zijn voor maximaal 12 personen dus er is veel persoonlijke aandacht.

Schrijf je in en heb vooral veel plezier!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About