Image Alt

Over ons

WIE ZIJN
WIJ?

CrossFit NIMBL wordt gerund door Jessica, Mike, Mona en Wesley, twee stellen die na jaren getraind te hebben bij het voormalige CrossFit SuperFit, de box over hebben genomen van de vorige eigenaar in september 2020. We hebben eerst de box een flinke make-over gegeven waarbij we ook bijna alle materialen hebben vernieuwd. We genieten van de goede sfeer in onze community en dat we kunnen laten zien dat sporten niet saai hoeft te zijn. Iedereen voelt zich altijd meteen welkom en dat is voor ons het belangrijkste.

We zijn allemaal gecertificeerde CrossFit-coaches en proberen constant bij te leren met extra cursussen gericht op bijvoorbeeld Gymnastics en Weightlifting.

Bij CrossFit NIMBL ervaar je een andere manier van sporten. CrossFit is fitness op zo’n afwisselende manier dat het nooit verveelt. Gegarandeerd! Je traint samen met anderen onder persoonlijke begeleiding met aandacht voor conditie, kracht en techniek, maar op jouw niveau.

We verwelkomen leden van alle niveaus om lid te worden van onze community van gelijkgestemde individuen, die er allemaal naar streven om de fitste en gezondste versie van zichzelf te worden.

Get fit, have fun, and chase your impossible.

GROEPS
LESSEN

We bieden verschillende groepslessen aan die bij ieders behoefte passen. Variërend van trainingen met hoge intensiteit en lage impact die voor iedereen toegankelijk zijn tot trainingen met snel tempo, kracht en conditie.

Wat je huidige fitnessniveau ook is, we hebben een geweldig programma voor jou!

ONZE
MISSIE

Het is onze missie om een prestatiegerichte omgeving te bieden. Om onze klanten te versterken via een sterke gemeenschap en ondersteunende coaches. We streven ernaar om zoveel mogelijk mensen zo fit en gezond mogelijk te krijgen op een no-nonsense en prettige manier.

Wij geloven dat CrossFit, fitness is voor iedereen, elk niveau en elke leeftijd, mits aangepast aan jouw eigen niveau!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About