Image Alt
ONTDEK ONS

Aanbod

AL ONZE LESSEN WORDEN VOLLEDIG GECOACHT VAN BEGIN TOT EIND EN KUNNEN OP ELK NIVEAU WORDEN AFGESTEMD. OF JE COMPLEET NIEUW BENT MET SPORTEN OF EEN ERVAREN ATLEET, WIJ GEVEN JE EEN GEWELDIGE TRAINING, ELKE KEER DAT JE NAAR DE LES KOMT!

CROSSFIT

Dit is ons kernaanbod voor groepslessen, dat ernaar streeft om alle aspecten van je conditie te ontwikkelen. Maar wat is CrossFit?

Om precies te zijn, is CrossFit constant gevarieerde, functionele bewegingen, gedaan met een relatief hoge intensiteit. In gewoon Nederlands is dat we een heleboel verschillende trainingen doen, bestaande uit lichaamsgewicht- en gewichtsbewegingen, en we pushen onszelf zo hard als we willen of kunnen op die dag. Volg deze weg en je wordt fitter, sterker en gezonder.

Je vindt deze lessen elke dag van de week en zijn toegankelijk voor iedereen!

SWEAT
CLUB

60 minuten les met hoge intensiteit, lage impact, veel zweet en veel plezier! Dat is waar onze Sweat Club-training om draait.

Bouw je motor en ontwikkel je functionele fitnessvaardigheden in deze les, toegankelijk voor alle vaardigheidsniveaus.

OPEN
GYM

Tijdens Open Gym uren kun je trainen waar je zin in hebt. Misschien wil je in een rustig tempo trainen om aan een aantal specifieke spiergroepen te werken? Wij bieden Functional Bodybuilding aan, waarmee je elke spiergroep in slechts één uur kunt trainen.

Deze uren kunnen ook worden besteed aan het werken aan je zwakke punten met de hulp van de coach, of misschien wil je gewoon die geweldige WOD (Workout Of the Day) doe die je op Instagram hebt gezien!

We hebben Open Gym plekken beschikbaar tijdens reguliere lessen en ook apart in de middag en in het weekend.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About