Image Alt
ONTDEK ONS

Aanbod

AL ONZE LESSEN WORDEN VOLLEDIG GECOACHT VAN BEGIN TOT EIND EN KUNNEN OP ELK NIVEAU WORDEN AFGESTEMD. OF JE COMPLEET NIEUW BENT MET SPORTEN OF EEN ERVAREN ATLEET, WIJ GEVEN JE EEN GEWELDIGE TRAINING, ELKE KEER DAT JE NAAR DE LES KOMT!

CROSSFIT

Dit is ons kernaanbod voor groepslessen, dat ernaar streeft om alle aspecten van je conditie te ontwikkelen. Maar wat is CrossFit?

Om precies te zijn, is CrossFit constant gevarieerde, functionele bewegingen, gedaan met een relatief hoge intensiteit. In gewoon Nederlands is dat we een heleboel verschillende trainingen doen, bestaande uit lichaamsgewicht- en gewichtsbewegingen, en we pushen onszelf zo hard als we willen of kunnen op die dag. CrossFit is voor elk niveau en leeftijd!

Je vindt deze lessen elke dag van de week en zijn toegankelijk voor iedereen!

SWEAT
CLUB

60 minuten les met hoge intensiteit, lage impact, veel zweet en veel plezier! Dat is waar onze Sweat Club om draait. Elke les is een full-body workout gecombineerd met cardio.

Bouw je motor en ontwikkel je functionele fitnessvaardigheden in deze les, toegankelijk voor alle vaardigheidsniveaus.

OPEN
GYM

Tijdens Open Gym uren kun je trainen waar je zin in hebt. Misschien wil je in een rustig tempo trainen om aan een aantal specifieke spiergroepen te werken?

Deze uren kunnen ook worden besteed aan het werken aan je zwakke punten, of misschien wil je gewoon die geweldige WOD (Workout Of the Day) doen die je op Instagram hebt gezien!

We hebben Open Gym plekken beschikbaar tijdens reguliere lessen en ook apart in de middag en in het weekend. Check het rooster voor de mogelijkheden.

WEIGHTLIFTING &

GYMNASTICS

Naast de reguliere lessen bieden wij ook Weightlifting en Gymnastics lessen om je skills op deze gebieden te verbeteren. Bij Weightlifting ligt de focus op de Olympische lifts: clean & jerk en de snatch. De Gymnastics les helpt je met het leren van allerlei bodyweight bewegen, van pull-ups tot handstand walks.

Tijdens deze lessen wordt er onder lage intensiteit aandacht gegeven aan het werken aan de techniek en het opbouwen van kracht. 

PowerMama®

Veel vrouwen willen gedurende de zwangerschap blijven sporten en na de bevalling zo snel mogelijk weer fit zijn. Een zwangerschap en bevalling vragen echter heel wat van je lichaam. Het is dan ook verstandig om voldoende rust te nemen en het sporten tijdens en na je zwangerschap verantwoord aan te pakken. Hoe doe je dat? CrossFit NIBML. biedt in samenwerking met de PowerMama het PowerMama trainingsprogramma aan, speciaal voor vrouwen die willen sporten tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling.

Check de website www.powermamawaalwijk.nl voor meer informatie

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About